RAPPORTER 2020

(bläddra nedåt för att läsa äldre inlägg)

MATSRSPORTS RAPPORT FRÅN FÖRSTA KÖRNINGEN/TRÄNINGEN 2020!

(28-juni)

Nu har det varit lugnt från oss länge på hemsidan så dags att bryta tystnaden. Nu har vi äntligen fått avslöja nya looken på Corollan. Modellen var Corolla WRC 1998 som vi enades om var väldigt snygg. Ny front har monterats och lackerats och vi blev väldigt nöjda med looken. Är ju inte det man kör med men är riktigt kul när det även ser bra ut. Vi har ju även monterat Bigem ben runt om från Paka Enginering och har inte hunnit testa dom än pga coronan.

Men nu i lördags anordnade Fagersta MK träning på hemmaplan och dags att testa bilen och köra bort lite rattrost då vi inte kört sedan oktober. Bilen fungerade bra och tempot blev bättre under dagen. Stort tack till Fagersta MK som arrangerade denna träning, får vi göra om någon gång. Vi hade en grundinställning på Bigem dämparna och det fungerade bra. Nästa gång får vi ta och skruva lite på grejerna så får vi se om vi känner skillnad,

Vore skoj att få prova detta i skarpt läge under 2020 men vi får väl se om det blir några tävlingar att köra för oss.

Corsan luftades också och där tog Magnus plats bakom ratten och Camilla skötte kontoret. Gick fint och de lyckades t  o m plocka målskylten på insidan, letar genast tid och genvägar;) Stefan Bergman & Emil Bergkvist var imponerade då de skötte målet på vändsträckan:) Skapades mer jobb för dem iallafall;)

Nu skall vissa hinder forceras så att vi sedan kan ta oss vidare, hela teamet/familjen håller tummarna. Sedan efter detta så hoppas vi att säsongen kan smyga igång och det blir tävling igen, vi längtar!

Så nu får det bli kvällsmat så vi säger...

O. A. O & S. Y. L från hela Team MatsRsport

 

 

MATSRSPORTS RAPPORT INFÖR 2020!

(16-feb)

Nu har det varit lugnt från oss länge på hemsidan så dags att bryta tystnaden. Vi håller på att gå igenom Corollan inför säsongen. Växellådan har varit till Tractive på genomgång och lättare renovering. Vi har även beställt ny fjädring från Bigem från Paka Enginering som skall bli väldigt intressant att prova när det anländer till oss för montering. Mycket spännande och vi ska försöka vara beredda och testade och klara när Svenska RallyCupen drar igång i maj.

Svenska RallyCupen är målet för 2020 och skall bli riktigt kul när säsongen börjar eftersom vi inte kört något rally sedan oktober då vi börjar få rallyabstinens. Vi kommer att uppdatera här på hemsidan och på vår Facebook-sida så håll koll,

Så nu får det bli...

O. A. O & S. Y. L från hela Team MatsRsport