Vinnare i pristävlingen blev:

Joakim Gustafsson
Godkärran 21
739 91  SKINNSKATTEBERG

Trycket på tävlingen har varit enormt och vi har nu när allt lugnat ned sig kunnat gå igenom högarna av svar. Svar har kommit från Kiruna i norr till Ystad i söder, och det är tydligt att vi även har fans i Europa då det till och med kommit svar från Germany. Det som kom att fälla avgörandet var den tredje frågan då Joakim satte in stöten med sin gissning, att ett varv runt Eskiln skulle ta Mats 15 minuter och 37 sekunder. Tiden Mats sprang på var 15 minuter och 42 sekunder (inte snabbt men enligt honom själv så sprang han hela varvet, vi kan inte svära på att det var fallet då vi ej hade kontrollanter ute i skogen).

Hela MatsRsport och dess styrelse gratulerar den lycklige Joakim som inom kort, med den svenska posten, får sin heta och säkert efterlängtade pikétröja från MatsRsport. Grattis än en gång!!!

 

Pristävling på www.matsrsport.se

Denna tävling går det ut på att svara på 3 frågor som sedan mailas in på adressen matsrsport@minpost.nu ange också namn, adress och tröjstorlek. Detta skall göras innan den 10/6. Tiden är knapp så skynda att svara så kan dom fina priserna bli dina.

TÄVLINGSKALENDER SILVERSTONE CUP

1:a deltävlingen: Sydrallyt Växjö 21-22/5.

2:a deltävlingen: L E T Memorial Säffle 11/6.

3:e deltävlingen: Trelleborgs MK 20/8.

4:e deltävlingen: Kolsva/Köping 10-11/9.

 

 

FRÅGOR

SVAR

1

Tippa totalplaceringen för Mats Larsson bland anmälda VOC-ar i Silverstone Cup. I nuläget är 25 st anmälda.

 

2

Hur många sträckvinster tar Mats under sommaren bland A-förare i Silverstone Cup?

 

3

Vad har Mats för bästatid för att löpa en slinga runt Eskiln? Sträckan mäter 2,5 km. Tiden på varvet kommer att tas av Co-driver Daniel under maj månad.

 

 

PRISLISTA.

1:a pris: 1 st Pikétröja med MatsRsport-loggan på.

2-3:e pris: MatsRsportdekaler att stolt placera valfritt ställe.