BILDER 2008

Popeye

(5-okt)

WRC-motorn som skapats i samarbete med ENEM Rätt så läcker grön färg, eller hur? Notera bärarmen by Ljungberg!
Här ser ni var det barkar åt utseendemässigt. Lite stripning tillkommer + förare och co-driver. Popeye med pimp my ride belysning underifrån.

 

Carl Lamm i Norrköping

(10-maj)

Kanonväder i Norrköping, rena medelhavsvädret ca 30 grader. SuperMac vid starten på SS3, nu skulle det bli åka av...(trodde vi).

 

Teambilder

(3-maj)

Solen skiner på framgångsstallet en fin vårdag på Fårbo. Vad kan man sakna på en bild som denna? Här ser Ni hur långt MatsRsport nått till dax datum.
En annan vinkel på SuperMac. Tältet gör sig väl bra, eller hur? Det kommer en liten överraskning till framöver. Miken och Kitte under attack på Mini Xplosion i Västerås.

 

LBC-Ruschen i Lima

(8-mar)

Backmans foto har tagit följande serie på SS2. De verkar komma lite för fort.
Än en gång balanserar grabbarna "on the knifes edge" inte över den. Ser ut som rundpallen inte var långt borta.
 
Vi hörde inte ett ord om denna incident innan vi såg denna bildserie, men allt gick bra och SuperMac är hel.  

 

Ny logga på huven inför LBC-ruschen

(7-mar)

Äntligen är Hives tillbaka på huven igen! Grabbarna poserar!

 

Testtävling - Örnskölden

(26/1 -08)

Nymålade och stripade Centerbussen lastad med dyrbar last, SuperMac. Brutaltuff, eller hur? Helt nytvättad av Robin Strömgren.
Stefan Jonsson, Vännäs, totalsnabbast bland trimmade 2WD-bilar. Han kan köra strax bakom Dick Wicksell i Subarun. Dick Wicksell till vänster i WRC Subarun och han var den som tog hem Örnskölden. Den andra Subarun körs av Roger Enlund.
Attackbild och det är skapliga vallar eller hur? Mats spakar den eldrivna kompressorn som drivs av elverket som allt är betalt och klart. Motorteknikern från Kiruna står till höger och visst har vi sett honom tidigare, hmmm när var det?
Hela gänget samlat efter ett gott dagsverk. Vindarnas hus ja nog blåste det i detta hus men det var snål blåst då järnladyn förmanade.(Skämt och sido det var jättefint och kan rekommenderas, väldigt centralt)

 

SuperMac på vintertest

(6/1 -08)

Noggranna förberedelser och inställningar inför vintertestet av SuperMac. Larsson på plats i förarstolen. Isen håller och Mats är redo att dra iväg för att röja undan snön.
Attackbild, 95% av tävlingstempo. Akta er Fiestor, SuperMac verkar röra på sig. Eftervård som vi i MatsRsport anser vara lika viktigt som att borsta tänderna morgon och kväll.