BILDER 2007

SuperMac på vintertest

(6/1 -08)

Noggranna förberedelser och inställningar inför vintertestet av SuperMac. Larsson på plats i förarstolen. Isen håller och Mats är redo att dra iväg för att röja undan snön.
Attackbild, 95% av tävlingstempo. Akta er Fiestor, SuperMac verkar röra på sig. Eftervård som vi i MatsRsport anser vara lika viktigt som att borsta tänderna morgon och kväll.

 

SuperMac i Värmland

(26-nov)

Mikael Gustafsson poserar stolt vid den injusterade värstingen från Västmanland. (Notera de kraftiga nackmusklerna som är ett måste vid körning av sådana här värstingar.) KH-motorsports verkstadslokaler insprängda i idylliska Värmland.
Auto-centerbussen har fått en värdig kompis (storleken är inte allt). Mekanikerutstyrsel: apelsingul pikétröja och arbetsbyxa i nattsvart med specialsydda sömmar av auto-centers orangefärgade sytråd. Modell: Magnus (i sina bästa år).

 

Bromsning

(29-sep)

SuperMac fastspänd och mätarna slår i botten i Säter är resultaten sanna eller är det någonting från rymden. Mats visar ändalykten och skulle man inte kunna döda för en sån skapelse på sin kropp.
En suddig bild på hjärnan bakom Hastec han verkar precis som Köhler inte vara med på bild. Lite vila mellan intervallpassen.

 

Byggresan

(29-sep)

En bild som får en att få tårar i ögonen. SuperMac visar framsidan.
Arbetsplatsen och nu är lådan röd och handbromsen från sellholm har tagit plats bredvid WRC-spaken. Här slåss storfinansen om att sitta men det blev detta high-tech företag som drog längsta strået denna gång.
SuperMac visar upp sig i full mundering. Här kalibrerar Mats och Pär vevaxelringarna på tusendelen när.
Här ser ni flera genier det är nästan så portarna slås upp av trycket när de tänker samtidigt. Våra samarbetspartners på plats i sitt kontor.
Öhlins och vi har ett samarbete nu, det har mest kostat pengar hittills vi hoppas det börjar betala tillbaks snart. Ludde Davidsson har skapat detta ihop med Pär Ljungberg, det ser väl bra ut.
WRC spakstället har tagit plats på Mats specialdesignade låda som senare blir röd. Nog ser väl detta mer ut som rally än de tidigare dörrsidorna från stor Tyskland.
Takscoop måste alla potenta bilar ha och nu har vi det. Det svarta har kommit dit och lyfte det inte en redan tidigare välsmakande anrättning.

 

Bygge SuperMac, del 2

(23-aug)

Håll i Er, nu går det undan. MatsRsport har lagt i 5:an och värt att notera är skärmkanterna som nu är runda och omgjorda för längre fjädringsväg (världsklass). Är det Liemannen eller...? Nej, det är Mats pappa, Ingemar, som utför lackningen. Än en gång med ett toppresultat.
Klart fräschare, eller hur? Där ser man vad lite färg kan göra och en h-vetes massa jobb. De två yngsta medlemmarna i Rsport, inte många överflödskilon där inte.

 

Bygge SuperMac, del 1

(18-aug)

Nu har MatsRsport kickat igång förvandlingen av SuperMac! De här dörrsidorna kan man väl inte kalla sportiga.
Klistermärkena är borta och bilen är slipad. Pär Ljungberg har byggt tornen, det här ser väl seriöst ut, eller hur?

 

Autocenter

(29-jul)

Välkommen in! Miken öppnar kundmottagningen.
Mek-plats nr 1. Mek-plats nr 2.
Det nyinstallerade miniköket. Duschrummet under utveckling.
Ovandelen med sliprum och lackbox. Lackboxen inifrån.
Här ser ni Pulvers bil, den är dock inte helt klar utseendemässigt, men ni får en aning om vart vi är på väg. Pulvers bil framifrån, samma gäller här, överraskningar kommer.

 

SuperMac

(31-maj)

Super Mac visar rumpan! Hjärtat i vagnen och drift i "fel" ända.

Försäljning Hulken

(26-maj)

Thomas och Stigs servicebil, ni får ursäkta bildkvalitén då de togs med mobilkamera. Grabbarna Grus in action!
Vemodigt ögonblick då Hulken lastas för avfärd mot Norrland. Stig justerar cambervinklarna med skjutmått inför avfärd.

 

Hulken presenterar sig!

(22-apr)

Tittut! Vem är det?
Nämen titta, är det Hulken? Här ser Ni 8 månaders sega kvällar komma fram.
Spänner upp sig vid Barkens strand. Baksidan skäms inte heller för sig.
Volvos klassiska turbogrill. Kolla noga, detta är nog det vi är mest stolta över.
Titta in i cockpit. Den gröna färgen går igen över allt.
Nya stolar och bälten från Sellholm. Notera låsknappen...
Motorn underifrån. Underredet skulle lika gärna kunna vara ovansidan.
Till och med oken är gröna. Finnkat har levererat nytt avgasrör.