BILDER 2006

Sommarspecialen, Visby

(17-jun)

Den första delen av teamet har anlänt och Daniel försöker luta sig bakåt utan att tappa balansen. Fagerstas rallyfixstjärnor poserar vid den nytvättade STÅLMUSEN.
Ett plan landar vad vem kan det vara som anländer i sån stil och klass? SAAB 340 taxar in och nu är det nästan slagsmål bland folket på VISBY airport.
Där är han, mannen med den tjocka plånboken och leendet som kan smälta glaciärer. Mina damer och herrar får jag presentera Teamchef Magnus Johansson.
Här är rallyt igång och sträckan går rätt igenom serviceplatsen. Mats och Daniel inne på sin första och enda service notera att de dricker RED BULL som vi vill ha som sponsor.
Serviceplatsen, vackert belägen vid havet. SS4 på Tofta skjutfält, här är platsen de bröt. Notera det karga landskapet.
Här är en mås som släpper en....? En världsklass solbränna som kändes kan jag tro.
Karl-Axel, 78 år. Här är mannen som styr på Gotland Ring och gav oss en underbar stund där. Här kliver Mats in i den helt rensade Volvo V50 (förutom två racingstolar) och bjuds på en riktig resa av Karl-Axel.
Här kommer de på depårakan på banan som för tillfället är 3,1 km lång. Här kliver en spak Mats ur bilen efter en riktigt fin upplevelse.
Här ser Ni fler bilar och den enda byggnaden då alla investeringar verkar läggas på den fina banan. Finlandsregistrerade bilar då en av storägarna är finsk. Vart är alla rika svenskar med lite livsglädje?

LBC-ruschen, Lima

(11 mar)

Herr Larsson håller hov och skaran lyssnar som besatta. Så fort en kamera är framme så är linslusen  Fredriksson där, längst fram !!
Bägge bilar innan start, allt förbereds minituöst. Fordcupens mastodonttält som ruvar på en fullstor buss i mitten.
Vår nyinköpta däcksbil, fick inte plats med alla däck i carawellen. Notera den omsorgsfulla inbäddningen av fronten, världsklass.
Hela ekipaget under ett stop på vägen till Lima. Stålmusen justeras av Pulver.
En trött och sliten Fiesta pustar ut efter ett gott dagsverke. Pulver drar värdena från Laptopen för Mats och Daniel sitter i vanlig ordning.(konstigt att han inte äter).
Miken bär helt utan problem ljusboxen som väger sina modiga 7kg snacka om grundstyrka. Presskonferens i Fordtältet rätt uppstyrt eller hur?

Öppet spår

(26 feb)

Teamchef Miken, ser han inte lite tröttare ut än Magnus?! Det bulliga på magen är bara tyg, inget annat!

 

Snow Rally, Östersund

(16-18 feb)

Sista justeringarna i Pål Grandes garage i rallymetropolen Rissna. Här ser Ni bägge bilarna i teamet uppställda innan tävling.
Chefsmekaniker Pulver på väg in i besiktning med den fullstripade EtanolForden. Ännu en bild på Stålmusen från England. Nu är den döpt, så nu är det gjort.

 

Ford Fiesta premiär - Jubileumsrundan, Smedjebacken

(11-feb)

Etanolfiestan färdigbyggd och redo för race. Grabbarna poserandes i sina nya fabriksoveraller.
Dags för start. Två nervösa killar som skall ut och träningstävla. Puttes och Roberts bil inne för service hos det väloljade och vältränade serviceteamet.
Mats tittar under huven och känner inte igen sig var är Köhlersnurran? Notera kolfiberdörrarna, läckert!

 

Bygge av Ford Flexifuel

(Jan-06)

Mats och Daniels spritkärra under uppbyggnad. Här börjar cockpiten ta form, läckert eller hur?
Notera Öhlins benen, dyrt men coolt! Äntligen en Strömgren som kan jobba och inte har tummen mitt i handen!
Mats i samspråk med MatsRsport blivande chefsingenjör, Mikael "Pulver" Persson. Brutala linjer!
Sakta växer Puttes bil fram. Här ser Ni Fordsnurran som dricker mer sprit än hela teamet.
Mats kliar nu sina geniknölar när han skall försöka få rätsida på kablaget. Bilden talar för sig själv!